Stránky

streda 6. augusta 2014

Krémikománia

Nenazvala by som to úplnou závislosťou, no rozhodne mám rada voňavé krémiky na ruky. Momentálne ich mám viac než dosť, sú rôznych značiek a hlavne vôní. Preto som  sa rozhodla spraviť prehľad všetkých krémikov, ktoré sa mi momentálne povaľujú kade tade po stoloch, poličkách, kabelkách...

Pri krémikoch väčšinou nijako zvlášť nehľadím na vlastnosti. Často vyberám iba podľa vôní, no čo rada nemám je, keď sú príliš mastné a na rukách zanechávajú povlak. Nasledujúca zbierka tých najrôznejších značiek a „príchutí“ je takým malým nahliadnutím na to, čo mám rada. Mnoho z týchto krémikov je už z časti, z polovice alebo skoro minutých, takže časom ich uvidíte aj v empties príspevkoch a niektoré ste tam dokonca už aj videli.


Bath & Body Works Sweet Cinnamon Pumpkin, 59 ml
Bath & Body Works Fresh Sparkling Snow, 59 ml

Krémiky s tou najomamnejšou vôňou aké som  kedy mala sú rozhodne od Bath & Body Works, ich produkty voňajú nadpozemsky, inak ako všetko ostatné čo som  kedy ovoňala. Obsahujú bambucké maslo, vitamín E a síce nepatria medzi superkozmetiku bez parabénov a iných nedobrých látok, ale Bath & Body Works netestuje na zvieratkách!



Essence 24h Hand Protection Balm Gingerbread Chai Latte, 75 ml
Essence 24h Hand Protection Balm Apple Cinnamon Punch, 75 ml
Essence 24h Hand Protection Balm Caramel Hot Chocolate, 75 ml

Tieto krémiky sú ešte z  vianočnej limitky 2012, no keďže som mala z každého po dva kusy, tak mi ešte po jednom zostalo. Krémiky obsahujú bambucké maslo a kokosový olej vďaka čomu udržiavajú vaše ruky hydratované až po dobu 24 hodín.


Essence 24h Hand Protection Balm Banana Dark Chocolate, 100 ml
Essence 24h Hand Protection Balm Strawberry Dark Chocolate, 100 ml
Essence 24h Hand Protection Balm Kiwi Dark Chocolate, 100 ml

Tieto krémiky sú pre zmenu z vianočnej limitky 2013. Oproti tým predošlým majú po novom väčší objem. Zloženie sa nijako nezmenilo, aj táto rada obsahuje bambucké maslo a kokosový olej. Čo však stojí za povšimnutie je krásna čokoládovo-ovocná vôňa, môj najobľúbenejší je banánový.


Essence of Beauty Citrus Coconut Body and Hand Cream, 25,5 g
Essence of Beauty Secret Woods Body and Hand Cream, 25,5 g

Tieto dve cestovné balenia krémikov mám ešte z USA. Značka nie je nijak prestížna, je bežná drogérková, no dosť ma zaujala. Tieto krémiky sú bez parabénov a farbív a obsahujú samé dobré veci. Ich ultra-bohaté zloženie obsahuje kombináciu zjemňujúceho slnečnicového a avokádového oleja, ošetrujúce výťažky zo semien mučenky a olej z ryžových otrúb.


Lambre Hand Cream, 50 ml

Tento krémik mám z LadyBoxu, je to hydroaktívny krém s obsahom aloe vera a D-pantenolu.

Marks & Spencer Floral Collection Lavender Moisturising Hand & Nail Cream, 100 ml

Toto bol darček, krémik má príjemnú jemnú levanduľovú vôňu a vyvážené pH. Pokožku rúk zjemňuje, hydratuje a vyživuje.


Figs & Rouge Hand Cream Mocha Orange, 30 ml

Krémik od populárnej britskej značky s antioxidantami a kakaovým maslom sa stará o ruky, nechty aj nechtovú kožičku. Krémik v cestovnom balení mám z krabičky BioBeauty.

Kiss My Face Hand Créme Grapefruit & Bergamot, 22 ml

Aj tento krémik mám z krabičky, konkrétne opäť z LadyBoxu. Krémik je z rady prírodnej kozmetiky, obsahuje jojobový a slnečnicový olej, tropické maslo a výťažky z byliniek
 
Peťka♥.

6 komentárov:

  1. ty jo ty jich máš! hrozně bych si chtěla čuchnout k těm prvním dvoum! ty vážně vypadají, že budou vonět nadpozemsky:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To je teda zásoba! Najviac mňa zaujal Mocha Orange.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Bath & Body Works vidím poprvé a už obal by mě přesvědčil o tom, si je koupit. Krémů na ruce mám taky hodně, protože mám poměrně suché ruce a tak má spotřeba vyžaduje velkou zásobu.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ta essence winter a chocolate vypadaji lakave :)

    Soutez o prednabitou kartu do HM v cene 1000 Kc ;)
    http://rachel-roo.blogspot.cz/2015/04/velikonocni-soutez.html

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tak tohle je solidní zásoba! :D Já mám nejradši krémy na ruce od Sephory a potom taky Baleu s ureou :)
    My Make-up Store - GA

    OdpovedaťOdstrániť