Stránky

piatok 18. júla 2014

Hydrabio Brume dermálna voda

Voda je základnou zložkou potrebnou pre život. Avšak, dnes už nehovoríme len o vode, ktorá je potrebná z hľadiska pitného režimu, či inej formy každodenného využitia. Povieme si niečo o vode dermálnej, ktorá pomaly ale isto zapĺňa kozmetický trh. Momentálne je viacero značiek, ktoré tieto vody ponúkajú-všetky vody však spočívajú v tom istom. Ja vlastním dermálnu vodu od Biodermy, z radu Hydrabio-Hydrabio BrumeNačo teda táto voda slúži?


1.Upokojuje pokožku pri začervenaní, pocitoch tepla, svrbení, reaktívnych prejavoch (napr. po dermatologickom zákroku,holení a pod.)

A preto sa Vám zíde najmä počas leta. Niet nad malé osvieženie počas júlových horúčav, všakže? Mne sa osvedčila najmä počas horúčav, ktoré tu boli posledné dva týždne.

2.Pomáha pri oslabení pokožky po opaľovaní/popáleninách

Ako ste si všimli, slnko už trochu vykukuje aj teraz počas mája. A preto chceme asi všetci čo najviac času tráviť vonku. Ja som bola v nedeľu na cyklistike, kde som si poriadne spálila krk :D Tento produkt bol viac než len osvieženie. Krk prestal do niekoľkých minút štípať a svrbieť, a na druhý deň bol červený fľak preč!

3.Vhodná k osvieženiu po fyzickej námahe/počas cestovania
Určite poznáte ten nepríjemný pocit prepchanej MHD, alebo autobusu či vlaku. A ako si pomôcť, keď sa z tohto nekonečného dusného bludiska dostanete? No predsa dermálnou vodou!

4.Fixuje make-up

Neviem potvrdiť, že je to zrovna fixácia, ale mávam problémy so suchou pleťou a pri líčení sa to zvyklo ukazovať. Ak však pred líčením nanesiem dermálnu vodu, pleť je naozaj jemná a hydratovná čím prispieva ku krajšimu finišu.

5.Odstraňuje zvyšky pleťovej masky

 
 
 
 
 
Zvyšky pleťovej masky síce odstráni, no rovnaký efekt dosiahnete aj pleťovou/micelárnou vodou, ba dokonca aj obyčajnou vodou z vodovodu.




Tiež by som rada spomenula, že je fajn produktom pre tie z vás, ktoré majú problém so suchou pokožkou vlasov/lupinami. Pokožku skvelo zregeneruje a mne v tomto smere veľmi pomohla. Pár kvapiek pred umývaním vlasov postačí :). Taktiež je obohatená o upokojujúce látky, rešpektuje všetky biologické vlastnosti pokožky a tým zabraňuje dehydratácii. Má ideálny pomer minerálnych solí, je bez parfumácie, hypoalergénna a nekomedogénna. Lahľko sa aplikuje a rýchlo sa vstrebe do pokožky.Nie je mastná, na pleti je naozaj príjemná a je vhodná na každodenné použitie. Za mňa je to určite vydarený produkt, ktorý môžem len odporúčať! V ponuke sú dve balenia- 300 ml a malé 50 ml vhodné napr. na spomínané cestovanie. Cena: 3,99€/50ml a 11,99€/300 ml. Kúpite ju v partnerských lekárňach, ktorých zoznam nájdete TU. Aké sú Vaše skúsenosti s dermálnymi vodami?

 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára