Stránky

pondelok 21. júla 2014

Módne trendy na LETO 2014

Módne trendy na toto leto otvárajú nové smery vo svete módy. Každá milovníčka módy si určite príde na svoje. Móda na leto 2014 je veľmi farebná, plná zaujímavých strihov a rôznych vzorov.ň

V prvom rade sa budeme venovať farbám. Samozrejmosťou sú základné farby biela a čierna. Farebná škála je skutočne pestrá. Farby určené na letnú sezónu boli rozdelené do troch kategórii – teplé, studené a neutrálne. Neznamená to však, že si celý tvoj outfit sa musí niesť v teplých tónoch. Môžete jednodlivé odtiene kombinovať. Pozrite si teda farebnú škálu:

1. Teplé odtiene

1

2. Studené odtiene

2

3. Neutrálne odtiene3

Takže keď už poznáte farby na leto 2014, môžeme si predstaviť módne trendy:

1. Midi sukňa

Sukňa k letu nepochybne patrí. Ako si si mohla všimnúť prichádza nová dĺžka – midi. Sukne midi sú najhorúcejším trendom tejto jari a leta. Keďže sa nosia od pásu, nádherne zoštíhľujú. Midi sukňa je veľmi elegantná a ženská. Na leto si vyberte skôr sukňu z jemnejšieho a vzdušného materiálu. Podľa príležitosti ju môžeš skombinovať s tielkom alebo košeľou, ktoré do nej zapravte – jedine tak vynikne nádherný strih sukne a Vaše  sexi krivky.

midi

2. Krátke nohavice

Krátke nohavice alebo šortky sú neodmysliteľnou súčasťou leta. Móda na tento rok prináša rôzne strihy a vzory, ktoré dodávajú šortkám, ako takým, úplne iný rozmer. Už to nebudú len riflové, alebo jednofarebné “kraťasy”. V obchodoch ich nájdete flitrované, vzorované alebo aj šortky v bláznivých strihoch, ktoré vyzerajú skôr ako minisukňa. Je len na tebe, ktoré sa ti páčia najviac. Nezabúdajte na doplnky, ktoré celý outfit okorenia.

shorts

3. Voľné blúzky

Horúce leto si vyžaduje vzdušné oblečenie. Najvhodnejšie sú bavlnené blúzky s voľnejším strihom. Jednoducho si ich zapravíš do sukne alebo nohavíc, pridáš pár výrazných doplnkov a môžeš vyraziť. Obchody sú plné farebných a šik blúzok. Ak si nejakú zadovážiš, určite s ňou budeš veľmi spokojná. V ukážke nižšie môžeš vidieť veľmi trendovú khaki blúzku v kombinácii s čiernymi šortkami a flitrovanou kabelkou. Je to neutrálny outfit, s ktorým toto leto nič nepokazíš a budeš sa cítiť pohodlne. Druhá kombinácia je odvážnejšia. Blúzka vo farbe kráľovskej modrej s kabelkou a bielymi šortkami, ktoré svojim netradičným strihom pripomínajú skôr sukňu. Táto kombinácia výrazná a v lete s ňou určite zažiarite.
shirt

4.  Šaty

Čo je viac ženské a sexi ako letné šaty? Šaty budú jednoducho vždy in. Rôzne strihy, farby, vzory – vyber si také v akých sa cítiš najlepšie. Dokombinuj so štýlovou kabelkou a doplnkami a si pripravená na letnú párty. V prvej ukážke môžeš vidieť voľné šaty v teplých odtieňoch – Mandarínkové šaty so zaujímavým fuksiovým náhrdelníkom – samozrejme zladené s topánkami a kabelkou. Druhá inšpirácia sú šaty zvýrazňujúce pás vo farbe aqua v kombinácii s neutrálnym odtieňom kabelky, opasku a topánok, ktoré sú perfektne zladené. S touto kombináciou vždy vyhráš.

dress



Páčia sa Vám módne trendy na toto leto? 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára